Недоволството може да избие в такава посока, че им е

...
Недоволството може да избие в такава посока

снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Кольо Колев: Недоволството може да избие в такава посока, че им е бедна фантазията

 

„ Недоволството може да избие в такава посока, че им е бедна фантазията. ПП-ДБ се намират в доста слаба позиция. Предсрочни избори ще покажат чудовищни за тях резултати. Те ще би трябвало да се борят за сред 4-то и 6-о място, с Корнелия Нинова, „ Възраждане “, Има Такъв Народ, а евентуално и с нови политически обединения. “ Това сподели социологът Кольо Колев.

„ До огромна степен към този момент сме прекалено много инфектирани с агитация. Колегите си разрешават внушения, които са много вън от предмета на социологията. До огромна степен това, което се разгласява като резултати – надали не ПП-ДБ са втора политическа мощ, надали не седят устойчиво, е, меко казано, несериозно. Вижте оценките на ръководството, вижте недоволството – невиждано ниски оценки. “

Социологът дефинира налаганото мнение, че резултатите ще бъдат същите, като „ нечистоплътно подстрекателство “.

„ Пропагандата сносно работи – за опазване на статуквото. Именно на тази сглобка, в този ѝ формат, наименуван евроатлантически. “

Колев е безапелационен, че има голямо неодобрение измежду хората и „ при предварителни избори това нещо има голям късмет да избухне “ и „ точно заради тази причина непрестанно се внушава от така наречен анализатори – няма смисъл, тъй като ще бъде същото “.

По думите му има голям апетит в обществото за нова групировка, която да обере очакванията на обществото, че нещо може да се промени.

Според него с изключение на възможния план на президента, други политически обединения, които ще се явят като опция на настоящето статукво, също ще се намесят в пренареждането на политическата картина.

„ Има голямо напрежение изпод. Към момента те се пробват да натиснат капака от горната страна. Недоволството може да избие в такава посока, че им е бедна фантазията. “

„ Резултатите за ПП-ДБ на предварителни избори ще бъдат „ плачевни “, заради което те имат „ един-единствен късмет – оттегляне “. В момента става въпрос за систематизиране на властовите позиции, ПП-ДБ нямат избор и ще отстъпват “, добави той.

Източник: БНР

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР